AutoMotorSpor

Buzda dans dersi

Finlandiya

Kış sporlarına farklı bir alternatif: Kankkunen'le sürüş. 4 kez Dünya Ralli Şampiyonluğunu elde etmiş olan Fin pilot, virajları dönmek için sadece direksiyonun yeterli olmadığını gösteriyor. Sürüşün donmuş bir göl üzerinde yapılması öğrencilerin riskini azaltıyor.




Motorun ürettiği yüksek gürültü eşliğinde çivili lastikler buza yapışıyor. Birazdan sol viraja gireceğiz. Eğitmenimiz Ossi Lahtinen ne diyordu? Otomobilin dengesini sert bir hareketle bozmamız ve bundan sonra gaz pedalını kullanarak kontrollü kaymamız gerekiyor. En azından direksiyonun arkasında oturan eğitmen için buzlu zemin üzerinde gerçekleştirilen sürüş bir çocuk oyuncağı. Eğitmen, direksiyonu sertçe çevirip gaz veriyor. VW Tiguan, çapraz bir pozisyon alıyor ve istenilen yöne doğru yan yan hareket etmeye başlıyor. Şimdi sıra keskin virajda.

Toplam (1 Resim)


Lathinen'in yapmayı gençliğinden beri her gün tekrarlayarak öğrendiklerini burada beş dakikada öğrenmek mümkün. Konsantrasyon, koordinasyon? İşte şimdi teori ve pratik arasındaki farkı görmeye başlıyoruz.

Bu haberin devamını auto motor & sport'un ocak sayısında okuyabilirsiniz.


Yorum Yazın

Yorum yazabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kullanıcı Adı Şifre Beni Hatırla Üye Olun
Üyelik Şifremi Unuttum Üye Olun

Kullanıcı Adı Şifre

Beni Hatırla

Blog

Forum


3g2 video ringtones for m510

(23.03.09 - 12:34)

Where to buy viagra? buy cheap viagra online

(23.03.09 - 12:17)

phentrimine nd have

(23.03.09 - 12:04)

absolutely 100 free ringtones

(23.03.09 - 13:44)

Very cool sites

(23.03.09 - 13:03)

New Here

(23.03.09 - 12:55)

Sizden Gelenler

Ankara'da kaza

Ankara'da kaza


Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2006 Turkuvaz Motor Presse Dergi Yayıncılık Ltd. Şti.
Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Medya Dijital